ВидКолекція вин | КлассОрганічна продукція | Країна виробникНімеччина |
Країна реєстрації брендуНімеччина | Объем6х750 мл | СкладОрганічні рослинні інгредієнти |
ТипБіле |
У колекції німецьких вин регіону Рейнгау від ZEIT 6 пляшок чудового підібраних спеціалістів ZEIT. Супутня книга ZEIT проведе по всіх шести виноробнях. Відкрийте для себе особливості регіону вирощування та познайомтеся з виноробами на окремих портретах на 64 сторінках.
Цей регіон вирощування є одним з найтрадиційніших у світі та запрошує оцінити всі ноти та відтінки Ріслінга: фруктові, сухі, старі та молоді лози, круті та пологі ділянки, місцеві вина, вина з окремих ділянок, ігристі вина.
"Five o'Clock" - Рислінг Qba, 2021, виноробня August Kesseler.
Має насичений, соковитий аромат абрикосу, що дуже збуджує. Квіткові акценти з насиченими фруктами рислінгу. Інтенсивний смак, щільний та соковитий із тиском на піднебіння.
Урожай у жовтні. Повторний відбір на виноробні перед пресуванням. Кожна ділянка вініфікується індивідуально, повільно ферментується в резервуарах із нержавіючої сталі та зберігається на осаді до кінця березня. Незадовго до розливу вино збирається.
Ідеально як денне вино, а також для насолоди на свіжому повітрі. З легкими, пряними стравами, а також як прекрасне вгамування спраги.
Виноград: 100% Рислінг.
Терруар: Злегка похилі виноградники Рюдесхайма, Гайзенхайма та Ербаха. Сланець, кварцит Таунус, лес і глина.
Значення аналізу: Кислота: 7,3 г/л, залишковий цукор: 12,6 г/л, спирт: 11,5 об'ємних відсотків.
Виноробня/розливник: Weingut August Kesseler GmbH & Co. KG, Lorcher Straße 16, 65385 Рюдесхайм-на-Рейні
Кількість: 0,75 літра
Містить сульфіти
Ігристе вино Рейнгау б. А. Кюве, Рислінг та Піно блан, Брют Натур, Wein- und Sektgut Barth
Темне золото в келиху майже нерухоме з ніжним перляжем. Вершковий, м'який аромат, що нагадує яблучне желе, з квітковими акцентами та ясним ароматом стиглих груш. Тонкий, життєвий кислуватий відтінок, солоний акцент, трохи аромату айви, сухий, прозорий та кристалічний. Стійкий аромат стиглого Ріслінга, що нагадує анісові нотки.
Збір вручну в середині/кінці вересня 2014 року при температурі близько 80 градусів по Охслі у дерев'яних бочках. Потім ігристе вино витримують у пляшці близько семи років зберігання дріжджів. Дегоржаж червень 2022 року.
Це ігристе вино стане незамінним помічником у будь-якій ситуації. З каперсовою олією, ідеально підійде курка з естрагоном або нарізана тюріхська телятина.
Виноград: 50% Рислінг і 50% Піно Блан, вирощений та вирощений органічно.
Терруар: ділянки Халлгартен і Хаттенхайм з лісовими глинистими ґрунтами та кварцитом Таунус у надрах.
Значення аналізу: Кислота: 5,5 г/л, залишковий цукор: менше ніж 1 г/л, спирт: 12,5 об'ємних відсотків.
Виноробня/розливник: Wein-und Sektgut Barth, Bergweg 20, D-65347 Hattenheim.
Кількість: 0,75 літра
Містить сульфіти
Rüdesheimer Berg Roseneck, Рислінг сухий, 2021, виноробня Corvers-Kauter
Земляний сланцевий аромат. У роті з'являється характерна кислотність, яка має на язик підсушуючу та стимулюючу дію. S Солено-гострий, щільний, але тонкий та загострений. Нагадує плоди чорної смородини, живі та яскраві, стійкі до смаку. Напрочуд солоний фінал.
Виноград був віджатий без мацерації. Контрольована ферментація у резервуарах із нержавіючої сталі протягом приблизно восьми тижнів з подальшим тривалим зберіганням до 14 днів перед розливом.
Рислінг чудово поєднується з оригінальним віденським шницелем, обсмаженим на вершковому маслі, крем-супом з картоплі та цибулі-порею, різотто з маслом та шафраном, гірським сиром середньої витримки, блакитною фореллю або хумусом із зеленого горошку.
Виноград: 100% Рислінг. Ухил 65% і більше. Вибірковий ручний збір в середині жовтня в Бюттені. Вік лоз 30 років. Врожайність 50 гл/га.
Теруар: південно-західна експозиція. Ґрунтовий коктейль із рейнського сланцю та кварциту.
Значення аналізу: Кислота: 8,2 г/л, залишковий цукор: 4,1 г/л, спирт: 12,5 об'ємних відсотків.
Виноробня/розливник: Weinhaus Dr. Корверс-Каутер, Рейнгауштрассе 129 D-65375 Острих Вінкель
Кількість: 0,75 літра
Містить сульфіти
Рислінг "Альте Ребен" Erste Lage Oestricher Klosterberg, 2021, Wein-und Sektgut FB Schönleber
В ароматі стиглі плоди абрикосу. Відкритий та солоний, спокусливий та дуже справжній. Щільний та стійкий. Смак довгий, стиглий, з інтенсивними нотами Ріслінга, що нагадують персики. Дуже ароматний, із вершковою кислинкою та довгим післясмаком.
Бережний ручної збирання винограду в кінці вересня, транспортування в чанах. Інтенсивний вибір на винограднику. Переробка винограду в льоху без насосів, використовуючи силу тяжіння. Охолоджувана ферментація в резервуарах з нержавіючої сталі, часткова ферментація та зберігання в дерев'яних бочках ємністю 600 літрів із частковою біологічною кислотною ферментацією. Зберігання на дрібних дріжджах до квітня.
Прекрасне та чесне доповнення до смаженого сигу з Боденського озера, сирного фондю, тортелліні з козиним сиром з чебрецем, солодким хлібцям у паніровці з картопляним салатом.
Виноград: 100% Рислінг. Клостерберг знаходиться на висоті близько 200 м над рівнем моря і класифікується як місце. Лози посадили в період з 1972 по 1978 рік на 4 ділянках загальною площею 0,8 га. Врожайність близько 50 гл/га.
Теруар: Лісовий глинистий ґрунт із кварцитом Таунус у надрах.
Значення аналізу: Кислота: 7,1 г/л, залишковий цукор: 7,8 г/л, спирт: 13 об'ємних відсотків.
Виноробня/розливник: Wein- & Sektgut FB Schönleber, Bernd & Ralf Schönleber GbR, Obere Roppelsgasse 1 65375 Oestrich-Winkel
Кількість: 0,75 літра
Містить сульфіти
Wallufer Walkenberg Riesling Kabinett сухий, 2018, виноробня JB Becker
Пряний, стиглий аромат Ріслінга, апельсина Кокс та землісті акценти. Відображає збалансовану, зрілу та ідеально збалансовану винну кислоту у роті. Оживляючий, з гарною рисовкою та землістими, стиглими нотами. Сухий, флагманський Рислінг, що володіє силою та бордовою елегантністю, що дозволяє йому звучати довго та інтенсивно. Не пийте його надто холодним, найкраще його декантувати.
Врожай у жовтні, 100% селективний ручний збір, врожайність від 35 до 45 гл/га. Виноград злегка подрібнюють і газують CO2, потім зберігають у кошиках і накривають плівкою без додавання сірки. Після 12-24 години охолодження виноград ретельно пресують у шланговому пресі. Після освітлення листовим желатином трубочку залишають на ніч. Ферментація проходить у великих дерев'яних бочках об'ємом від 1200 до 3000 літрів до бродіння вина. Зберігання на дріжджах до середини серпня, потім перед розливом відбувається фільтрація.
Цей витриманий Рислінг добре поєднується зі смаженим восьминогом, лотарингським пирогом із заварним кремом, теплою копченою фореллю, вітелло тоннато, гірським сиром середньої витримки, тушкованим, злегка карамелізованим цикорієм.
Виноград: 100% Рислінг, вирощений та вирощений органічно.
Теруар: Висота виноградника близько 125 м-коду над рівнем моря. Лісовий глинистий грунт з таунуським кварцитом та гравієм. Ідеальний потік води під землею.
Значення аналізу: Кислота: 7,5 г/л, залишковий цукор: 3,7 г/л, спирт: 12 відсотків за обсягом.
Виноробня/розливник: JB Becker, Weinbau – Weinhandel OHG, Rheinstraße 6, 65396 Walluf
Кількість: 0,75 літра
Містить сульфіти
Erbacher Siegelsberg, Рислінг сухий, »Großes Gewächs«, 2016, Schloss Reinhartshausen
Аромат стиглих абрикосів та цитрусової цедри, ясні землисті акценти. У роті Сігельсберг демонструє явну нестримну силу з найтоншою фруктовою кислотою та чарівною елегантністю Ріслінга. Має величезну силу, соковитий, зі стиглими жовтими плодами. Надзвичайно довга реверберація – чудовий Ріслінг Рейнгау.
Селективний ручний збір повністю дозрілого винограду, що не перестигнув, наприкінці жовтня 2016 року в два цикли збору врожаю в чанах по 400 кілограмів. Холодна мацерація за температури 4 градуси Цельсія в холодильному сховищі. Спонтанна ферментація у подвійних бочках об'ємом 2400 літрів. Тривалість ферментації приблизно до січня/лютого.
Насолоджуйтесь тайським каррі середньої гостроти, овочами зі смаженим горіховим маслом і тертим пармезаном, філе судака з лимонним соусом, стиглим Сен-Мор де Турен.
Виноград: 100% Рислінг.
Теруар: Зігельсберг: Лісовий глинистий ґрунт із кварцитом Таунус у надрах. Ідеальний потік води
Значення аналізу: Кислота: 8 г/л, залишковий цукор: 6,9 г/л, спирт: 12 об'ємних відсотків.
Виноробня/розливник: Weingut Schloss Reinhartshausen GmbH & Co KG, Hauptstrasse 39, 65346 Ельтвілле
Кількість: 0,75 літра
Містить сульфіти
Це ідеальний подарунок усім гурманам та цінникам гарних вин!
Країна виробництва: Німеччина.
Вид | Колекція вин |
---|---|
Класс | Органічна продукція |
Країна виробник | Німеччина |
Країна реєстрації бренду | Німеччина |
Объем | 6х750 мл |
Склад | Органічні рослинні інгредієнти |
Тип | Біле |
-
Немає відгуків про цей товар.